TUOTTEET                 ASIAKASPALVELU         
        030-623 8501
asiakaspalvelu@dustin.fi
Henkilökohtaiset kampanjatarjoukset- Ota osaa huippukampanjoihin, joiden yhteydessä ehdotamme sinulle edullisia tuotteita, jotka voivat kiinnostaa sinua.
Tietoa tekniikkatrendeista ja tuoteuutuuksista - Sinulle, joka rakastat uusia IT-tuotteita ja tekniikkatrendejä ja haluat pitää itsesi ajan tasalla ammattilaisten ja valmistajien uutuuksista.
Kouluttavia artikkeleja, white papers, videoita, referenssejä jne.- Palvelu sinulle, joka haluat syventää tietojasi erilaisista IT-ratkaisuista esimerkiksi infrastruktuurin, ohjelmistojen, painotuotteiden, mobiliteetin alueella.
Kutsuja web- ja muihin tapahtumiin- Tietoa meidän usein maksuttomista ja erittäin arvostetuista seminaareista sekä web- ja muista tapahtumista.
Tietoa oheistarvikkeista, lisäosista ja päivityksistä - Palvelu, joka auttaa sinua saamaan kaiken irti ostoksistasi rakentamalla, päivittämällä, täyttämällä tai huoltamalla tuotteita, jotka olet jo ostanut meiltä.


Tilaa Dustinin uutiskirje ottaaksesi osaa kaikkeen tähän:
            Tietokoneet ja tabletit              Puhelimet & GPS             Tietokoneen oheistarvikkeet               Ääni ja kuva               Palvelimet ja tallennus
Voit milloin tahansa muuttaa tilauksiasi tai päättää tilauksen. Jos sinulla on kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä asiakaspalvelumme kautta.